За Нас

Нашата компания

Фирма „БИП” ЕООД съществува на пазара от 2000 г. и притежава единствения в югоизточна България цех за печене на кафе, което ни позволява да гарантираме качеството на своите продукти и предложим атрактивни цени и удобно зареждане.

Фирмата ни е регистрирана в Министерството на Икономиката като Производител и издава всички необходими сертификати и документи за своята стока. Разработили сме няколко вида кафе специално подбрани за да задоволят нуждите Ви.

Нашите продукти

Предлагамe отлично качество на пакетирано и насипно кафе на зърна, доставено до вашия офис или дом. Насладете се на уникалния аромат на прясно смляно кафе, което допълва приятните усещания от консумацията на топлата напитка. Направете своя избор между голямото разнообразие на разфасовки на всички популярни марки кафе като Magico caffeSegafredoSatro и много други.

Нашите клиенти

Благодарение на високите изисквания и изключителната гъвкавост към нашите клиенти"БИП" ЕООД успя за кратко време да създаде здрави основи в света и на Вендинг машините. По този начин ние предлагаме на нашите клиенти високо качество, бързина и корекност по всяко време на денонощието.